Freidig er en av arrangørklubbene for O-Ringen 2021 som arrangeres i Åre.

O-ringen er verdens største o-løp med 15 – 25 000 deltakere. Arrangeres for 57. gang i Åre den siste uken i juli, om tre år.

I april var generalsekeretæren for O-ringen 2021 på Fjellseter og presenterte seg selv og arrangementet oversiktlig. Det er fortsatt lang tid igjen til sommeren 2021, og de aller fleste av arrangørene vil først bli involvert juni-juli 2021 og da med størst innsats under selve O-ringen uken. For et så stort arrangement vil det være nødvendig at noe av planleggingsarbeidet starter tidligere. O-ringen 2021 ønsker gjerne at noen fra Freidig er med i det tidlige planleggingsarbeidet. Via nedenstående link kan dere lese om noen av de rollene som finnes. Kan fort føles litt overveldende, men scroll litt i dokumentet for å se om det er noe område der du kunne tenke deg å engasjere deg.

Hvis det er noe som høres spennende ut eller om dere har spørsmål kan dere ta kontakt med Johan Ivarsson, 934 06 357.

https://sv.surveymonkey.com/r/nyckelroller

Sammen med øvrige norske arrangørsklubber reiser vi til Åre 21. mai for å være med på det første «Föreningsrådsmötet». Her er alle arrangørsklubbene representert og rådet vil være klubbenes formelle kontakt mot O-ringen 2021. Föreningsrådsrepresentanten for Freidig vil motta informasjon om arrangementet og formidle det videre til Freidig.