Reportasjer fra Tordenskioldløpet 2011

Anne Nevin vant dameklassen for tredje gang på rad.

Etter målgang kunne Anne fortelle om et bra gjennomført løp. Etter en rask åpning gikk det riktignok tungt mot slutten av de ti kilometrene, og det gjorde godt å komme seg i mål forteller hun. Vi gratulerer med seieren!

Ola Sakshaug vant i år som i fjor.

Selsbakk IFs Ola Sakshaug gjentok fjorårsbedriften da han løp i mål som førstemann under Tordenskioldløpet 2011. Han var 15 sekunder før nummer to, Dadafo Dhaqabi fra Kyrksæterøra IL.

Marthe Olsen raskest av jentene i 5 km-løypa.

Også i den korteste løypa har det vært samme jentevinner de tre siste årene, nemlig Marthe Olsen på 15 år, som løper for Selsbakk IF. Også hun kunne fortelle om et vel gjennomført løp, hvor alt fungerte som det skulle. Gratulerer til Marthe!

Petter Rypdal ledet fra start til mål.

Allerede ut fra startområdet ved Autronica-hallen ledet Strindheims Petter Rypdal 5-km-feltet. Han holdt den posisjonen helt til mål, og vant til slutt med et drøyt minutt, foran Ole Morten Flataker fra Hommelvik IL.

Tre glade kollegaer fra Nidaros DPS..

.. har nettopp fullført fem kilometer-løypa på en utmerket måte. Jannicke Haugen, Eli Valås og Bente Holmqvist hadde en fin tur i sommerværet.

Damer fra Børsa.

Det er mange spreke damer i Børsa. Her har vi foreviget ti av dem etter vel gjennomført Tordenskioldløp.

Tare Teksum

.. løp sitt andre Tordenskioldløp i kveld. Han løp 10 km på 1.15, sammen med makker Runa Bostad. Flott innsats!

Trond Einar Pedersli

.. er bare 17 år, men greide en imponerende 7. plass totalt i 10-km-løypa. Han er primært orienteringsløper, men hevder seg svært godt også i løping og langrenn.

Mange barn løper 5 km.

Som representant for den yngre garde viser vi et bilde av Vegard. Han deltok for første gang, og er vanligvis mest opptatt av fotball. Han likte godt å løpe Tordenskioldløpet, og ble heller ikke så veldig sliten.

- Grete Berge Owren