Tur-O sesongen 2018 er i full gang!

Pr. 17.mai er alle postene i årets tur-orientering satt ut.

Postene er fordelt på 4 kart i Bymarka: Tømmerdalen (post 1-45), Våttakammen (post 46-65), Bakliåsen (post 66-85), og Sæteråsen (post 86-105).

I tillegg er det også i år 3 stk mini-Tur-O, med poster ved Theisendammen (T1-T10), Kobberdammen (K1-K10)  og på Ringvål (R1-R10).

Merk at kartutsnittet for Kobberdammen har målestokk 1:7500 (som de andre mini-tur-O kartene) og ikke 1:10000 som det står trykket på kartet.

Melding fra løypelegger (og takk til Egil Repvik for innspill): Post 64 er flyttet. Kartet i området et noe mangelfullt. Det er flere skrenter i terrenget enn på kartet, noe som førte til at posten ble hengt ut på en skrent lengre ned i lia. Posten er nå flyttet høyere opp. Den er lettest å finne ved å følge en kompasskurs fra stikrysset sørvest for posten. Du vil da kunne se steinen som ligger litt over midtveis mellom stikrysset og posten, og bruke den som en bekreftelse på at du er på rett kurs. Lykke til!

I vinter har det kommet et anlegg for frisbeegolf i Trollamarka, og som ennå ikke har kommet med på kartet. Post 12 ligger midt i anlegget. Vennligst ta hensyn til frisbeegolferne og deres spill (så viser de sikkert hensyn til deg).

 

Post i nærheten av Garnisonsmyra 

 

Kjøp tur-o-pakken!

Tur-O-pakken for 2018 koster kr 300 i butikk, og er nå lagt ut på alle salgssteder:

  • Axel Bruun Sport, Prinsens gt. 30
  • Shell Granåsen, Leirbrua
  • Norli bokhandel, Byåsen butikksenter
  • HANK Sport, Dyre Halses gt 1A

Hos Shell Granåsen og Norli kan du bruke VIPPS.

Du kan også bestille på epost til turo@freidig.idrett.no, og vil da få melding om hvordan du skal betale. Hvis vi må sende med post, blir prisen kr 350. Når betaling bekreftes, sender vi pakken med en gang.

Klippekort på nett

Det vil være mulig å registrere postbesøkene på nett og følge med i egen og andres sanking av poeng.  Se turorientering.no

Andre tilbud om turorientering i våre nærområder

Flere av våre naboklubber (Malvik, Melhus, Trollelg og Wing) har også turorientering i Trondheims nærområder. Byåsen IL arrangerer Skijeger’n som er turorientering på ski i vinterhalvåret. Informasjon om disse finnes på turorientering.no

Adelskalenderen 2017

Adelskalenderen for Freidigs Tur-Orientering er oppdatert med innsendte kontrollkort for 2017-sesongen. Meld fra via turo@freidig.idrett.no hvis du ser feil eller mangler.

Adelskalender 2017