Høyøkt i grønn pirkk #U4 (03.10.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Kaskantyú, Vargatanya
Land: Ungarn
Disiplin: mellom
Distanse: 4.35 km
Tid: 38:20
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 223
Planen var å løpe fort, men redusere farten spesielt inn mot postene og holde god retning. Fikk også beskjed om at det var merking på noen av postene, men ikke alle.

Jeg var altså ikke på første post slik som jeg trodde. Det ga meg et dårlig utgangspunkt for 2.posten. Der glir jeg ut av kursen. Jeg stopper heldigvis opp når jeg er kommet langt nok (bra!), men hadde liten kontroll på hvor jeg var. Da jeg fikk øye på stien, gikk det bra inn i posten da jeg forstod terrenget.

Til 3.post klarte jeg å forenkle slik at jeg skulle løpe langs kollen. Inngangen ble ikke så nøyaktig, men tror jeg var på riktig sted. Jeg løp en liten ekstrarunde på tur ut av posten for å sjekke om jeg var riktig. Dette førte til at jeg hadde null kontroll på retning. Klarte å ta meg inn på kollen søt for 4.post. Men da var bommen allerede skjedd.

Til 5post tenkte jeg å ligge litt til høyre for steken for å unngå det grønne. Det klarte jeg ikke. Da jeg nærmet meg 2.post, hadde jeg null kontroll. Etter hvert klarte jeg å ta meg inn på grøfta som krysser streken rett før ringen. Da var posten grei.

Til 6.post ville jeg komme meg ut på stien uten å gå igjennom det grønne. Det førte til en liten omvei. Jeg visste iaf hvor jeg tok av stien. Da var kursen og finorientering på det gule som gjorde at jeg fant posten.

7. post gikk greit. DA hadde jeg kontroll på kollen, gultfelt inn i det grønne og kollen. Så ikke posten med en gang så det tok litt tid inne i ringen.

8.post. Tok retning og fant ryggen sør for posten og fulgte den inn i ringen, men jeg så ikke posten med en gang så stod der bare å stirret på gropa.

Bommet inn i 9.også. Resten gikk mye bedre. SÅ lenge jeg har god retning og får kontroll på vegetasjonen går det greit.
Vis kommentarer (0)
 
Høyøkt i grønn pirkk #U4 (03.10.2017) Høyøkt i grønn pirkk #U4 (03.10.2017)