Tur-o-sesongen 2021

Årets turorientering er nå i gang. Postene på Nidarø ble plassert ut før påske. Postene på de andre kartene vil bli satt ut fortløpende etter hvert som været og forholdene tillater det. Info om hvilke poster som er satt ut til en hver tid vil legges ut på www.turorientering.no/freidig  Se under «turbloggen».

Turorienteringen kan kjøpes på følgende utsalgssteder for 350kr:

– Scushi Elsykkel på Byåsen Butikksenter
– Hank Sport på Beddingen
– Turbutikken, Trondheim Turistforening
– Axel Brun Sport
– Spar, Kyvannet Matsenter
(NB! VIPPS-betaling alle andre steder enn Axel Brun)

I år er tur-o-poster fordelt på kartene Ilabergan, Lavollen, Solemsåsen, Tømmerdalen og Storheia. Det er totalt 105 poster på disse kartene, og i tillegg er det fire mini-tur-o kart med totalt 40 poster. Disse turene er godt egnet for familier og barn, men er selvfølgelig åpne for alle. Områdene med mini-tur-o er: Theisendammen, Tunga, Kobberdammen og Nidarø. Sistnevnte kan lastes ned gratis fra turorientering.no, og denne er definert som «grønn tur». Dette betyr at postene egner seg for nybegynnere, er barnevennlige, og ikke spesielt fysisk krevende. Turen på Nidarø er både barnevogn- og rullestolvennlig.

Det er gjort noen endringer i turorienteringen før denne sesongen. Man får ikke lenger utlevert kontrollkort i pakken, men registrerer postene på turorientering.no. Det er også plassert QR-koder på postene i skogen. Ved å scanne disse QR-kodene blir koden automatisk registrert på din bruker på turorientering.no.  Les mer om appen turorientering, som du trenger til scanning av QR-koden her (midt på siden).

Direktelink til Freidigs tur-o i Bymarka

Direktelink til Freidigs tur-o på Oppdal

Adelskalender 2020

Her er oppdatert Adelskalender for Freidigs Tur-Orientering for Trondheim etter sesongen 2020.  Adelskalenderen er rangert etter antall oppnådde årspoeng, basert på innsendte kontrollkort – fra 1968 og fram til i dag.

Lenken nedenfor viser til en Adelskalender der de 250 med flest årspoeng er med.

Vi ser fram til ny sesong 2021 med planlagt oppstart i slutten av april!

Adelskalender 2020

VIS HENSYN TIL NATUREN

Husk at vi bare har naturen til låns. Ta hensyn til fugle- og dyreliv, og bruk marka på en slik måte at ingen ser at du har vært der. Det er ikke tillatt å tenne bål i skogen i sommerhalvåret fra 15. april til 15. september. Vi har også et område i Bymarka som er naturreservat, noe som medfører at man må være spesielt aktsom med hensyn til vegetasjon og dyreliv. Informasjon om naturreservatet finnes på eget skriv i konvolutten.

Tidligere adelskalendere

Adelskalender 2019

Adelskalenderen Freidigs Turorientering 2018