freidiglogo_100x1151.png

Freidig har et godt og aktivt innebandymiljø. Vi stiller normalt med lag i de fleste klasser der det arrangeres miniturneringer eller seriespill. De yngste barna får tilbud om innebandyskole, og vi har også egne jentelag. På denne siden kan du registrere deg eller barnet ditt som medlem.

Registrering av medlemmer i Freidig innebandy på PC.

 1. Dersom du ikke har vært innlogget på Min idrett tidligere, må du først registrere en ny bruker.

(Dette gjelder også selv om klubben på forhånd har registrert deg i våre systemer. Bruker må allikevel opprettes i innloggingsportalen som er laget i samarbeid med Buypass)

 • Gå til nettsiden: https://minidrett.nif.no/
 • Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)
 • Skriv inn personinformasjon. Husk det er utøvers fødselsnummer og navn som skal legges inn, men foresatte bør legge inn sitt mobilnummer og e-postadresse dersom de registrerer for sitt barn. Registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på sms.

Ved opprettelse gjøres det en automatisk sjekk mot folkeregisteret. Registrer derfor fødselsnummer og navn slik det er registrert i folkeregisteret, ellers vil registrering feile (unntak er utenlandske statsborgere som ikke er registrert i vårt folkeregister).

 • Klikk på Fortsett (grønn knapp)
  • Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn)Min idrett på mobil
  • Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn)
 • Klikk på Fortsett (grønn knapp)
 1. Når du er kommet inn i Min idrett: Velg: Medlemskap
 2. Klikk på: Finn ny klubb – skriv: Freidig – velg: Søk
 3. I listen som dukker opp, velg: SPK- hak av for Innebandy – velg: Send søknad
  • Da sendes en melding til ansvarlig i Freidig innebandy som sjekker og godkjenner søknad
 4. Velg: Lagre endringer dersom valget dukker opp
 5. Logg ut og avvent melding fra medlemsansvarlig om at medlemskap er godkjent

Problemer med innlogging – Ring 03615 eller send e-post til support@idrettsforbundet.no

Mer info om Min idrett finner du på: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_Brukerveiledninger

Videoveiledning for opprettelse av ny bruker her: http://youtu.be/rtuud5Gk2Y4

NB! I videoen blir det sagt at du allerede har en bruker dersom du har fått et betalingskrav fra din klubb med lenke til Min idrett. Dette har blitt endret, og stemmer ikke lenger. Hvis du ikke har vært innlogget i Min idrett før, må du allikevel opprette en Ny bruker. Bortsett fra denne ene feilaktige opplysningen som nevnes helt i starten av videoen, er videoen å anbefale. Den gir ellers en god veiledning av registreringsprosessen.

Linken Glemt brukernavn/passord? benyttes kun hvis du tidligere har vært innlogget og bare har glemt brukernavnet eller passordet ditt.


Legg til familie.

Du kan legge til dine familiemedlemmer fra din egen profil i Min idrett.

Hvert enkelt av familiemedlemmene du legger til vil ha sin egen profil og vil kunne logge seg inn hver for seg, samtidig som du selv kan administrere hver av profilene samlet. Du kan for eksempel melde på og betale for kurs og arrangementer, og betale for lisenser for hele familien i en operasjon.

Dette gir også muligheter for at barna etter hvert som de blir eldre, kan logge seg på selv, og vedlikeholde sine egne kontaktopplysninger og på egenhånd melde seg på til ulike arrangementer og kurs, samtidig som foreldrene i sin egen profil kan følge med på hvilke kurs og arrangementer barna er påmeldt, og følge med på om lisensen er betalt, etc.

Hvordan legge til familiemedlemmer?

Logg inn på minidrett.no

Klikk på Min profil

Klikk på Legg til familie

Det er tre alternative måter å legge til familie på:

1. Under Foreslåtte, vil personer som er registrert med samme e-postadresse som deg selv automatisk vises. Sett hake for de du ønsker å legge til, og klikk på knappen Legg til. (Arkfanen Foreslåtte vises ikke, dersom det ikke er noen profiler registrert med samme e-postadresse)

2. Under Eksisterende profil, kan du legge til profiler som allerede er registrert med en annen e-postadresse enn din egen. Skriv inn e-postadresse til profilen du ønsker å legge til, og klikk på knappen Søk. Sett hake foran den eller de du vil legge til, og klikk Legg til. Det blir da sendt en forespørsel om familietilknytning til denne profilen, som mottaker må logge inn i sin profil og godkjenne.

3. Under Nytt familiemedlem, kan du registrere familiemedlemmer som ikke tidligere er registrert. Skriv inn personopplysninger, og klikk på knappen Legg til.

 

 

Be the first to comment.

Leave a Reply