20/04/2015 | Posted in:Gutter 15, Nyheter

Det var veldig artig å være på tur med gutta i helga, og det ble selvsagt ikke mindre artig ettersom vi spilte meget bra med begge lag og endelig gikk til topps i Tigers Cup – en fantastisk prestasjon av gutta! Lagmoralen, arbeidsinnsatsen og samspillet er imponerende – der tror jeg faktisk vi ligger et hakk over de andre lagene. Dere som foreldre – både fra Freidig og Trygg/Lade – kan være stolte av å ha slike sønner som dette. Alle har vært veldig greie å ha med på tur, og det var spesielt hyggelig å ha med dere fem fra Trygg/Lade!

En stor takk til et meget bra støtteapparat anført av Torkel som har organisert mye, godt hjulpet av Tor Inge og Kjell og ikke minst høyre hånd på trenerbenken, Sigurd! Jeg er også meget imponert over radarparet Yngve og Kåre fra G12 som har kokkelert i stor stil til både oss og G12 – tusen takk! Videre var det veldig bra at så mange foreldre fra både Freidig og Trygg/Lade fant veien til tribunene og bidro med å løfte fram gutta med iherdig heiing!

Jeg synes også det var veldig gøy å se hvor bra Freidig 2 spilte, anført av en dyktig rekke fra Trygg/Lade og en rekke fra Freidig som spilte over evne. Turneringa åpnet jo med et knepent 1-2 tap for hjemmefavoritt Nor92 sitt førstelag – imponerende! Videre klarte vi å sikre oss andreplass i gruppa, det er ingen tvil om at trøndersk innebandy hevder seg!

Freidig G-16A detnorskeFreidig G-16B detnorske

Vi vil også takke  for våre sponsorer for støtte til reise.

Trenere og støtteapparat.

Be the first to comment.

Leave a Reply