Tigers cup

Freidig G-16B detnorske

20/04/2015 | Posted in Gutter 15, Nyheter | By

Det var veldig artig å være på tur med gutta i helga, og det ble selvsagt ikke mindre artig ettersom vi spilte meget bra med begge lag og endelig gikk til topps i Tigers Cup – en fantastisk prestasjon av gutta! Lagmoralen, arbeidsinnsatsen og samspillet er imponerende – der tror jeg faktisk vi ligger et hakk over de andre lagene. Dere som foreldre – både fra Freidig og Trygg/Lade – kan være stolte av å ha slike sønner som dette. Alle har vært veldig greie å ha med på tur, og det var spesielt hyggelig å ha med dere fem fra Trygg/Lade!

En stor takk til et meget bra støtteapparat anført av Torkel som har organisert mye, godt hjulpet av Tor Inge og Kjell og ikke minst høyre hånd på trenerbenken, Sigurd! Jeg er også meget imponert over radarparet Yngve og Kåre fra G12 som har kokkelert i stor stil til både oss og G12 – tusen takk! Videre var det veldig bra at så mange foreldre fra både Freidig og Trygg/Lade fant veien til tribunene og bidro med å løfte fram gutta med iherdig heiing!

Jeg synes også det var veldig gøy å se hvor bra Freidig 2 spilte, anført av en dyktig rekke fra Trygg/Lade og en rekke fra Freidig som spilte over evne. Turneringa åpnet jo med et knepent 1-2 tap for hjemmefavoritt Nor92 sitt førstelag – imponerende! Videre klarte vi å sikre oss andreplass i gruppa, det er ingen tvil om at trøndersk innebandy hevder seg!

Freidig G-16A detnorskeFreidig G-16B detnorske

Vi vil også takke  for våre sponsorer for støtte til reise.

Trenere og støtteapparat.

Les mer...

Laglederlisenskurset tirsdag 28. januar har blitt avlyst.

27/01/2014 | Posted in Cup, Damer, Gutter 11, Gutter 13, Gutter 15, Gutter 17, Gutter 9, Herrer, Jenter/Embla, Mikrolag (6-7), Minilag (8-9), Nyheter, Oldgirls | By

Laglederlisenskurset 28. januar har blitt avlyst pga for liten påmelding.

Les mer...

Alle foreldre og andre interesserte anbefales å ta laglederlisenskurs

22/01/2014 | Posted in Cup, Damer, Gutter 11, Gutter 13, Gutter 15, Gutter 17, Gutter 9, Herrer, Jenter/Embla, Mikrolag (6-7), Minilag (8-9), Nyheter, Oldgirls | By

Dette er et kurs som det er et krav om at alle lagledere for aldersbestemte lag i seriespill skal ha. (Lagledere defineres i denne sammenheng som alle som oppholder seg sammen med spillerne på/ved spillerbenken.) Vi vil imidlertid oppfordre alle foreldre og andre interesserte til å ta kurset.

Kurset avholdes i Idrettens hus i Trondheim Spektrum tirsdag 28. januar med kursstart kl 18.00 (varighet ca 3 timer).

Kurset er gratis og krever ingen forkunnskaper.Kurset tar opp emner som fair play og hvordan ledere av aldersbestemte lag bør oppføre seg mot egne spillere, andre lags spillere og generelt i forbindelse trening og diverse arrangementer. Har du først tatt kurset, trengs det aldri å fornyes, gjenoppfriskes e.l..

Påmelding og noe informasjon finner du her.

Er du ikke registrert bruker av Min Idrett må du opprette en ny bruker før du kan melde deg på (gjøres oppe til høyre på siden). Får du problemer med påmeldingen er det bare å ta kontakt med undertegnede eller med daglig leder i Midt-Norge Bandyregion, Åsmund Sjøberg på e-post:  dagligleder(at)mnbr.no, tlf: 95866711.

Vennlig hilsen
Ola Stai
Sportslig leder
Tlf: 41651033
E-post: olastai07(at)gmail.com

 

 

Les mer...

Leangen Plast stengt mandag 4. mars

03/03/2013 | Posted in Damer, Gutter 11, Gutter 15, Gutter 17, Herrer | By

Plasthallen på Leangen tålte ikke helgens vær og er på ny midlertidig stengt. Skadene denne gang er ikke så store og kommunen mener at de skal klare å åpne hallen for trening igjen allerede på tirsdag.

Les mer...

Plasthallen på Leangen midlertidig stengt.

05/02/2013 | Posted in Damer, Gutter 11, Gutter 13, Gutter 15, Gutter 17, Gutter 9, Herrer, Jenter/Embla, Mikrolag (6-7), Minilag (8-9), Nyheter | By

Den ene vingen på svingdøra i plasthallen på Leangen har røket (det samme som skjedde før jul). Dette medfører at trykket i hallen faller noe som igjen medfører at hallen står i fare for å falle sammen. Kommunen jobber med saken og siste melding er at den blir stengt tom torsdag.

  • Inntil videre blir det ingen treninger i hallen før tidligst fredag (følg med på utviklingen her eller på facebook).
  • Helgens minirunder går i utgangspunktet som planlagt. Midt-Norge Bandyregion har booket en reservearena som vil bli benyttet hvis Leangen ikke blir åpnet. Sjekk derfor her og lagenes egne kommunikasjonsveier på fredag.

Les mer...