Saksdokumenter årsmøtet 2018.

Freidighuset

06/02/2018 | Posted in Nyheter | By

Årsmøte 2018 Freidig innebandy

Årsmelding Freidig innebandy 2017

Regnskap 2017 Budsjett 2018

Lagsregnskap_2017_Lagskasser

Les mer...

Karen Farnes- tidligere Freidigspiller – siden på landslag og i Svensk eliteserie

karen-farnes

09/10/2016 | Posted in Nyheter | By

Les  artikkel om henne her

Les mer...

G-Sport ønsker dere velkommen som Klubb-kunder!

g-sport

12/03/2016 | Posted in Nyheter | By

Freidig Innebandy har inngått ny avtale med G-SPORT LEFSTAD. Dette betyr at du som er medlem i Freidig Innebandy har spesielle medlemsfordeler og tilbud hos G-SPORT LEFSTAD.
Gå inn på lenka under og last ned ditt nye digitale klubbkort som gir deg disse medlemsfordelene. Lenke til innebandy er: http://goo.gl/wpFsIb

Fyll inn personinfo og du vil få en melding tilbake med ditt personlig kort.
Husk at kortet må fremvises når du handler for å få betingelsene, samt at salget da blir registrert på Freidig Innebandy sin omsetning hos G-SPORT LEFSTAD.

Medlemskortet kan legges til som en side på skrivebordet på mobilen.
På Iphone trykker man på ikonet nederst med en side og en pil på.
På Android (litt avhengig av nettleser) trykker man på de tre prikkene øverst i nettleseren, og deretter «legg til på forsiden».
Dette forutsetter at du har plass på forsiden på mobilen din for at siden skal bli lagret der.

Les mer...

Tigers cup

Freidig G-16B detnorske

20/04/2015 | Posted in Gutter 15, Nyheter | By

Det var veldig artig å være på tur med gutta i helga, og det ble selvsagt ikke mindre artig ettersom vi spilte meget bra med begge lag og endelig gikk til topps i Tigers Cup – en fantastisk prestasjon av gutta! Lagmoralen, arbeidsinnsatsen og samspillet er imponerende – der tror jeg faktisk vi ligger et hakk over de andre lagene. Dere som foreldre – både fra Freidig og Trygg/Lade – kan være stolte av å ha slike sønner som dette. Alle har vært veldig greie å ha med på tur, og det var spesielt hyggelig å ha med dere fem fra Trygg/Lade!

En stor takk til et meget bra støtteapparat anført av Torkel som har organisert mye, godt hjulpet av Tor Inge og Kjell og ikke minst høyre hånd på trenerbenken, Sigurd! Jeg er også meget imponert over radarparet Yngve og Kåre fra G12 som har kokkelert i stor stil til både oss og G12 – tusen takk! Videre var det veldig bra at så mange foreldre fra både Freidig og Trygg/Lade fant veien til tribunene og bidro med å løfte fram gutta med iherdig heiing!

Jeg synes også det var veldig gøy å se hvor bra Freidig 2 spilte, anført av en dyktig rekke fra Trygg/Lade og en rekke fra Freidig som spilte over evne. Turneringa åpnet jo med et knepent 1-2 tap for hjemmefavoritt Nor92 sitt førstelag – imponerende! Videre klarte vi å sikre oss andreplass i gruppa, det er ingen tvil om at trøndersk innebandy hevder seg!

Freidig G-16A detnorskeFreidig G-16B detnorske

Vi vil også takke  for våre sponsorer for støtte til reise.

Trenere og støtteapparat.

Les mer...

Ny løsning for medlemsadministrasjon.

23/01/2014 | Posted in Nyheter | By

Freidig Innebandy tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon i løpet av januar 2014. Her er en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min idrett – www.minidrett.no. Gjennom Min idrett kan du som medlem administrere alle medlemskap i norsk idrett (inn- og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt kunne oppdatere registrert informasjon.

Dersom du har glemt brukernavn/passord kan det ordnes i påloggingssiden til Min idrett ved å klikke på Glemt? Til din registrerte e-postadresse vil du få tilsendt brukernavn og passord. Får du ingen e-post eller du ønsker å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til minidrett@idrettsforbundet.no

Løsningen innebærer at betaling av kontingenter, treningsavgifter, lisenser mv. vil bli gjennomført i idrettens løsning for betaling. Hver gang det etableres et betalingskrav vil du bli varslet pr. e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett.
Fra Min idrett kan du også se/skrive ut dine lisenser.

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter:
– Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett
–  Videoveiledning på: http://www.youtube.com/watch?v=onedaTnpX_Q

 Tekniske spørsmål kan rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.no

Les mer...